Gaziantep Üniversitesi Target Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.’nin, Erasmus+ Ana Eylem 2 - Yenilik ve İyi Uygulama Değişimi için İşbirliği (KA2) - Stratejik ortaklıklar programı çerçevesinde hazırladığı “Mesleki Eğitim Çerçevesinde Ar-Ge Çalışanlarına Yönelik Yetenek Geliştirme Süreçlerinin Tasarımı, Geliştirilmesi, Uygulanması Ve Değerlendirilmesi” adlı projesi 199 başvuru arasından seçilen 13 başarılı proje arasında yer alarak, 187.203 Avro bütçeye layık görüldü. Projenin hazırlanması sürecinde Rektör Danışmanı ve GAÜN Target TTO yöneticisi Doç. Dr. Necip Fazıl YILMAZ, Makine Mühendisliği Öğretim Görevlisi ve Uluğ Bey Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emrah ÖZAHİ, GAÜN Target TTO Genel Müdürü Ekrem TEKİN, Genel Müdür Yardımcısı Başar KILIÇPARLAR, Üniversite-Sanayi İşbirliği Biriminden Neslihan EKEN, Sina UĞURLUER ve ayrıca GAÜN AB projeleri uzmanı Şehnaz SAKICI katkılarını sundular. GAÜN Target TTO’nun AB’deki proje ortakları İspanya’dan I-BOX Create ve İtalya’dan Viteco S.r.l.b. olurken, Türkiye’deki ortakları MAN Türkiye ve İstanbul Üniversitesi oldu.
Projede; Ar-Ge kapsamında çalışan personellerin, birbirleriyle iş birliği yapabilecekleri etkileşimli bir buluşma noktası olan e- platform ve Ar-Ge faaliyetleri için gerekli teknik ve sistematik bilgiyi içeren ve çok katmanlı eğitim yazılımı olan e-öğrenme programının tasarlanması hedeflenmektedir.